Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

La FECCOOPV s'entrevista amb la DG d'Infraestructures Educatives

  Presentem al Director General d’Infraestructures Educatives el document de propostes d’actuació en els centres educatius davant l’emergència climàtica

  05/12/2019.
  Reunió FECCOOPV amb DG infraestructures Educatives

  Reunió FECCOOPV amb DG infraestructures Educatives

  En la setmana que es celebra a Madrid la Cimera pel Clima (COP25), volem mostrar les nostres propostes i accions que es poden fer a les infraestructures educatives per contribuir a frenar el canvi climàtic des d’un concepte de declaració d’emergència.

  Des de la convicció que l’edifici on s’educa, també educa, la FE CCOO PV hem elaborat un document amb línies d’actuació per avaluar els centres educatius des d’una perspectiva d’eficiència energètica i confortabilitat tèrmica.

  Aquest document el lliurarem el dia 3 d’octubre al Conseller i al Secretari Autonònic. Dijous 5 de desembre hem concretat més amb el Director General d’Infraestructures Educatives, Victor Garcia i Tomàs, qui s’ha mostrat molt interessat tant per les propostes fetes com per la gestió en l’elaboració de projectes, licitacions, avaluació i obres des del Modelatge d'informació de construcció (BIM són les sigles dels mots en anglés, Building information modeling)

  Les nostres propostes van des de criteris per a la licitació de noves construccions o remodelatge, disseny de solucions constructives d’edificis educatius nous o de renovació, producció d’energia elèctrica fotovoltaica tant per a la il·luminació com per a l’aigua o la calefacció/refrigeració. I tot des de la perspectiva de disminuir l’empremta de carboni que augmenta l’escalfament del planeta.

  El nostre compromís amb el professorat i amb el dret a l’educació també passa per fer propostes possibles alhora que valentes, per adequar els llocs on s’educa.

  Si els edificis públics han de ser un referent de com frenar el canvi climàtic, les escoles encara més, perquè són la referència de generacions senceres que habiten diàriament en les seues aules.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.