Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

CCOO saluda l'aprovació de la pujada salarial per a empleades i empleats públics, i sol•licita reprendre com més prompte millor les tasques pendents

  La insistència del sindicat ha donat el seu fruit, i més de 3.200.000 treballadors i treballadores es beneficiaran de l'increment salarial pactat.

  21/01/2020.
  pujada salarial 2%

  pujada salarial 2%

  L'Àrea Pública de CCOO, sindicat majoritari en les Administracions Públiques, s'ha mobilitzat des de molt abans de la constitució del nou Executiu perquè aquesta pujada salarial del 2%, més 0,3% de fons addicionals, fóra garantida i executada de manera immediata. Concretament, la setmana passada el sindicat va remetre una carta a la nova ministra de Política Territorial i Funció Pública exposant la necessitat i urgència que s'acceleraren els tràmits per a aprovar els increments salarials.

  Finalment, el nou Govern ha complit amb el seu compromís, prioritzant aquesta mesura i anunciant la seua aprovació en el Consell de Ministres i Ministres amb intenció de fer-la efectiva immediatament, amb efectes retroactius des de l'1 de gener de 2020.

  CCOO valora positivament el reconeixement explícit del govern a les empleades i empleats públics i la seua aposta per reforçar i garantir els serveis públics. El sindicat espera que el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, tal com hem sol·licitat, accelere igualment la reactivació de les taules de negociació i els grups de treball per a avançar en la recuperació dels drets arrabassats i l'enfortiment dels serveis públics.

  Per a l'Àrea Pública de CCOO, les prioritats que venim demandant en aquests últims mesos són:

  • L'impuls de les ofertes d'ocupació pública i dels processos d'estabilització i consolidació, per a complir definitivament l'objectiu de reducció de la temporalitat a menys del 8%. La recuperació de l'ocupació pública perduda i escometre les mesures necessàries per a abordar el rejoveniment de les plantilles passa també per l'eliminació de qualsevol limitació en la taxa de reposició.
  • Els plans de carrera professional
  • Els plans d'igualtat.
  • L'establiment d'un calendari de treball per a la negociació de l'III Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública i les Condicions de treball.
  • El treball específic per a aquest III Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública i les Condicions de Treball ha d'anar acompanyat de les reformes normatives necessàries i del Desenvolupament de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic (EBEP) en l'accés a l'ocupació pública, OEP, formació, classificació professional i culminació de la disposició transitòria tercera, entre altres qüestions.

  CCOO continuarà defensant els drets de tots les treballadores i treballadors dels serveis públics, i liderant la negociació col·lectiva.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.