Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

L’augment afiliatiu i la independència econòmica consolida l’autonomia sindical de la FECCOOPV.

  El 99,3% dels ingressos provenen de les quotes de les persones afiliades al sindicat i l’afiliació augmenta en un 6,5%. La independència i autonomia sindical son pilars bàsics per al desenvolupament d’un sindicalisme de classe, compromès i eficaç a l’ensenyament valencià.

  23/01/2020.
  Transparència FECCOOPV

  Transparència FECCOOPV

  Des de la Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres del País Valencià tenim el compromís i la convicció que la transparència és un mecanisme possibilitador de la participació de la nostra afiliació en el sindicat, alhora que com a ferramenta sindical del conjunt dels treballadors i les treballadores de l’educació considerem que els nostres comptes han d’estar a l’abast de tothom.

  Algunes dades a subratllar:

  Afiliació:

  Pel que fa a l’afiliació, cal dir que el repte d’augmentar l’afiliació és permanent en CCOO, ja que és garantia de la nostra independència com a organització sindical. A més, ens permet mantenir serveis, negociació, salut laboral, assessorament laboral i jurídic, i igualtat d’oportunitats.

  A data de 31 de desembre de 2019 la FE CCOO PV compta amb 7.562 persones afiliades.

  L’any 2019 l’afiliació va augmentar significativament, en 485 persones, un 6,51%. Dos son els motius majoritaris identificats que justifiquen aquest augment: L’aposta decidida per facilitar, a les treballadores i treballadors de l’ensenyament valencià, processos formatius per a l’oferta d’ocupació pública, sempre amb recursos propis, i la voluntat de la FECCOOPV d’acometre la sindicalització de sectors precaritzats com les treballadores d’infantil o del Personal Serveis Educatius Complementaris (PSEC).

  Un sindicat amb els comptes clars:

  L’any 2018 vam tenir un balanç global negatiu de - 2.262,75 €.

  La practica totalitat dels nostres ingressos (99,3%) provenen de les quotes de les persones afiliades.

  Pràcticament la totalitat de les despeses es dediquen al servei i atenció de l’afiliació, directa o indirectament (manteniment dels locals, atenció telefònica, visites als centres, despeses d’impremta, enviaments en paper, …).

  Els i les permanents sindicals no perceben en cap cas cap complement salarial.

  Aquesta informació s’enviarà a tota l’afiliació i ja és pública mitjançant el nostre portal de transparència http://recuperemelfutur.org/ .

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.