Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Cursos presencials de valencià a CCOO PV

  • El període de preinscripció estarà obert fins al 29 de gener.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza cursos de valencià dels nivells B1, C1 i C2 dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Els cursos tindran lloc a la ciutat de València.

23/01/2020.
Cursos valencia CCOOPV

Cursos valencia CCOOPV

Els nostres cursos pretenen aprofundir en tots els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències de cada nivell.

La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada als nous models d’examen, segons el Marc europeu comú de referència per a les llengües. Explicacions, exercicis, redaccions, lectures, comprensió de textos, etc. A més a més, el professorat té la titulació universitària adequada. Recomanem que sense coneixements bàsics de valencià no us matriculeu als nivells C1 o C2.

Cursos presencials a València

Durada dels cursos:

B1: De l’11 de febrer al 4 de juny en horari de dimarts i dijous de 16 h a 17.25 h.

C1: Del 10 de febrer al 8 de juny en horari de dilluns i dimecres de 16.30 h a 17.55 h.

C2: Del 29 de abril al 28 d’octubre en horari de dilluns i dimecres de 18.00 h a 19.25 h (els mesos de juliol i agost no hi ha classe, es reprén el curs el 14 de setembre).

Matrícula cursos presencials

PREINSCRIPCIÓ CURSOS

Del 21 al 29 de gener.

MATRÍCULA CURSOS

Del 30 de gener al 6 de febrer.

PREU matrícula (únic pagament pel curs complet):

- Afiliació (4 mesos antiguitat) 50 euros tot el curs complet + preu llibre*.

- No afiliació 100 euros tot el curs complet + preu llibre*.

- Nova afiliació 50 € tot el curs complet + pagament d’un trimestre d’afiliació** + preu llibre*. (En aquesta modalitat s’haurà d’enviar també el justificant de pagament del trimestre abans del dia 6 de febrer a opuv@pv.ccoo.es). (La quota superreduïda ha de fer un pagament anual)

* llibres:

B1 (D’ací d’Allà ed. Tabarca) 27 € C1 (D’ací d’Allà ed. Tabarca) 28 € C2 (D’ací d’Allà ed. Tabarca) 28 €

**Preu afiliació consulteu en aquest enllaç.

INSTRUCCIONS

1- Ompli el formulari de preinscripció. En cas de superar el nombre de places oferides, es valorarà: L’ordre de preinscripció. Per accedir i omplir el formulari de preinscripció, fes clic en aquest enllaç.

2- Si se t’admet al curs, el dia 30 de gener rebràs un correu amb les indicacions per fer efectiva la teua matrícula (via transferència). Compte! sols disposaràs de 3 dies per fer el pagament i enviar el justificant de pagament a opuv@pv.ccoo.es (Revisa la safata d’spam).

3- Si en aqueix termini de 3 dies les persones seleccionades no fan efectiva la matrícula o no envien el justificant de pagament, es passarà a les persones següents que han quedat en llista d’espera. Per tant, el 3 de febrer, s’enviaria un correu electrònic de matrícula a aquestes noves persones seleccionades.

4- El procés de selecció i matriculació finalitza el 6 de febrer.

ATENCIÓ:

És imprescindible que hi haja un mínim de 15 alumnes perquè es faça el grup. S’admetrà un màxim de 25 alumnes per grup. A partir del dia 7 de febrer s’enviarà un correu confirmant el començament dels cursos a les persones admeses.Les inscripcions i matriculacions que no seguisquen el procediment, o incomplisquen algun dels requisits, seran anul·lades.

Per a més informació:

Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià

Telèfon 963 882 100

ext. 72413 ext. 72401

opuv@pv.ccoo.es

 

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.