Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

FE CCOOPV registra sol•licitud de l’informe que entrebanca la signatura del Conveni Laboral d’Universitats a la Conselleria d’Hisenda i a la Conselleria de transparència

  D’altra banda, tots els sindicats de la comissió negociadora hem demanat conjuntament una reunió urgent de les parts

  24/01/2020.
  Conveni Universitats Ja

  Conveni Universitats Ja

  Dijous 23 de gener i junt amb la resta de sindicats de la comissió negociadora del Conveni d’universitats, es va registrar petició conjunta per a que la Consellera o el Secretari Autonòmic ens convoque a totes les parts de la comissió per tal d’aclarir que la situació tant per a la part de la patronal (universitats) com a la part sindical, donat que fins ara les reunions han estat per separat.

  Davant la situació sobrevinguda de dimissió i cessament del Secretari Autonòmic, Sr. Tabares, des de la FECCOOPV hem registrat ambdues sol·licituds adreçades a la Conselleria d’Hisenda i a la Conselleria de Transparència de l’informe que argumenta la impossibilitat de la signatura del conveni laboral d’universitats.

  Les informacions vessades en premsa apunten que l’impediment és a causa de les quantitats assignades per fer els pressupostos de cada universitat en matèria de personal. Com a part de la comissió negociadora del III Conveni Laboral de les Universitats Públiques Valencianes no tenim aquesta argumentació motivada, i des de la FE CCOOPV la considerem necessària i així caminar cap a la resolució exitosa del conflicte.

  La FE CCOO PV demanem tindre coneixement de les raons per estudiar fórmules de desbloqueig, be siga en l’àmbit autonòmic o estatal. De no ser així el conflicte seguirà existint i ens aboquen a mobilitzacions sostingudes en el temps.

  El personal laboral de les universitats públiques espera una resposta al bloqueig de la millora de les seues condicions laborals preacordades fa ja 9 mesos.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.