Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Matriculació Curs Segona prova oposicions. Unitat didàctica més programació didàctica FP - 1a Edició - Alacant

  IMPORTANT: Aquest curs és tant per a les especialitats de secundària d'FP com per a les especialitats de Professorat Tècnic d'FP i FOL

  29/01/2020.
  Curs preparació d'oposicions a Elx (Alacant)

  Curs preparació d'oposicions a Elx (Alacant)

  Des de la FECCOOPV posem en marxa la primera edició del curs anomenat “Preparació d’unitats i programacions didàctiques a FP”, a Elx (Alacant), l'objectiu del qual és preparar la segona prova de les oposicions de secundària, és a dir, la programació i la unitat didàctica.

  Aquesta acció formativa té l’estructura següent:

  25 hores presencials + revisió i millora de les programacions didàctiques realitzades per l’alumnat.

  Les dates previstes per a la realització de les classes presencials són:

  Dades: Febrer: 22 i 29 i Març: 14, 21 i 28
  Horari 9 a 14 h

  Lloc de realització: Seu de CCOO de Baix Vinalopó - Vega Baixa - Ronda Vall d'Uixó C/ Illueca, 2 Pol·ligon industrial Carrus. 03206-Elx (3r pis)

  Les revisions particulars de la programació tindran lloc els dies 4 i 9 d'abril. (A cada participant se li assignarà una cita en aquestes dates per a la revisió de la seua programació).

  El preu d’aquesta activitat és de 45 € per a les persones afiliades. Aquelles persones que no sent afiliades a CCOO vulguen seguir el curs, s’hauran d’afiliar per un període mínim de 6 mesos i abonar els 45 € del cost del curs.

  Instruccions per a la inscripció. Per favor llig-les atentament i, si et sorgeix algun dubte, escriu un correu a formaciofeccoopv@pv.ccoo.es

  La matricula finalitza el proper día 17 de febrer

  1. Emplenar el formulari d’inscripció que trobaràs en l’enllaç següent:

  --> Formulari <--

  Nota: si has pogut emplenar l’enllaç és perquè encara queden places. El formulari està limitat a 30 respostes (màxim de persones per grup). En el moment en el qual s'aconseguisca aquest màxim, el formulari ja no admetrà més respostes i apareixerà aquest text:

  Ja s'han inscrit en aquest curs el màxim de persones i, per tant, l'activitat està completa.

  Per a romandre en la llista d’espera, escriu a formaciofeccoopv@pv.ccoo.es i indica el teu DNI, nom, i telèfon de contacte.

  2.- Abonament de l'import del curs i afiliació a la FE CCOO PV si no eres ja afiliat o afiliada a CCOO:

  A.- Persones afiliades a CCOO: Una vegada t'has inscrit has d'abonar el curs mitjançant transferència bancària seguint aquestes indicacions:

  Número de compte: ES33 2100 4459 5902 0018 8170

  Banc: CaixaBank

  Beneficiari: FE CCOO PV

  Concepte transferència: ALAProgFP - DNI - Nom

  Import: 45 €

  Una vegada realitzada la transferència has d'enviar un correu i adjuntar el justificant de transferència a:

  cfons@pv.ccoo.es i a formaciofeccoopv@pv.ccoo.es

  Assumpte: "ALAProgFP - DNI - Nom”

  B.- Persones no afiliades:

  1.- Fer el pagament del curs, seguint les instruccions anteriors.

  2.- Procedir a l’afiliació.

  Hauràs d’afiliar-te i efectuar el pagament d'un semestre d’afiliació: has d’emplenar la fitxa d’afiliació i signar-la en els dos llocs establits a tals efectes i enviar-la als correus electrònics següents: jmgarcia@pv.ccoo.es i formaciofeccoopv@pv.ccoo.es juntament amb una còpia de les dues cares del DNI.

  Pots descarregar-la en l’enllaç següent:

  http://www2.pv.ccoo.es/ensenyament/te/loc/FICHAAFILIACIO.pdf

  Tria l'opció de pagament semestral i signa en els dos llocs corresponents.

  A la segona pàgina del document pdf de la fitxa d’afiliació trobaràs les quotes vigents. Per a qualsevol dubte pots escriure a José Manuel García (responsable d’afiliació):

  jmgarcia@pv.ccoo.es

  Aquesta activitat formativa està homologada per la Conselleria d'Educació amb un total de 30 hores, a les persones que es troben en els supòsits següents:

  a) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en els quals s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei Orgànica d'Educació.
  b) Personal docent i personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.
  c) Personal que haja finalitzat els graus i màster que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i aquest personal no represente més del 50% de participació en l'activitat. (ORDRE 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.)

  El curs puntuarà per a les oposicions sempre que el Servei de Formació del Professorat emeta la corresponent diligència a temps suficient perquè entre en el termini marcat per la convocatòria d'oposicions.

  Moltes gràcies i molt d'ànim, les oposicions són difícils però no impossibles

  L'Equip de formació de la FE CC OO PV

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.