Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Des de la FECCOOPV saludem la iniciativa de instal•lació de pèrgoles fotovoltaiques als centres educatius

  Aquesta mesura va ser proposada per la FECCOOPV tant al Conseller com a la D.G. d’Infraestructures Educatives. El nostre document de propostes d’actuació en els centres educatius davant l’emergència climàtica té més actuacions per a combatre la crisi climàtica

  31/01/2020.
  Campanya FES VERD EL TEU CENTRE

  Campanya FES VERD EL TEU CENTRE

  A l’inici d’aquest curs, varem presentar públicament el nostre document que conté propostes per fer que les infraestructures educatives siguen un agent actiu per disminuir el maltractament al qual estem sotmetent el nostre planeta.

  Des de la convicció que l’edifici on s’educa, també educa, la FE CCOO PV proposem línies d’actuació per avaluar els centres educatius des d’una perspectiva d’eficiència energètica i confortabilitat tèrmica.

  En concret i en matèria de producció elèctrica, proposem que tot centre educatiu dependent de la Conselleria d’Educació hauria de tindre una instal·lació solar fotovoltaica en la seua coberta i ombracles del pati amb la finalitat d’aconseguir el ple autoproveïment elèctric diürn per al seu funcionament. Aquesta mesura hauria de ser exigida per a les construccions de nova planta i planificar un programa d’instal·lació en totes les existents. A més, acompanyem una bateria d’accions respecte a la gestió del consum elèctric i que es pot consultar en el mateix document http://fe.pv.ccoo.es//30fdbb9e332b6edf00eb598f58e3ac4f000063.pdf

  Aquest document el lliuràrem el dia 3 d’octubre al Conseller i al Secretari Autonòmic. Dijous 5 de desembre hem concretat més amb el Director General d’Infraestructures Educatives, Victor Garcia i Tomàs. Per tant, ens alegrem que les nostres propostes estiguen valorades i es vulgui emprendre accions en la mateixa línia front l’emergència climàtica.

  També plantegem que en cap cas la Conselleria d’Educació hauria de subarrendar els seus espais de coberta o pèrgoles dels centres educatius a empreses productores d’energia elèctrica fotovoltaica per a la seua explotació. Cal fer una gestió pública de l’energia produïda, sense afany de lucre, sinó per a autoproveïment i servei a la ciutadania.

  Des del nostre compromís per frenar el canvi climàtic, educar a la ciutadania i seguir defensant millores en les condicions dels llocs de treball, i per tant, del professorat i l’alumnat, continuarem treballant i fent propostes per aprofundir en esta línia.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.