Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Permís IGUALITARI per Lactància. Ara sí!

  Les dues persones progenitores poden gaudir de la lactància al finalitzar el permís de paternitat i maternitat respectivament

  04/02/2020.
  Cambios normativos en relación con los permisos de paternidad y lactancia.

  Cambios normativos en relación con los permisos de paternidad y lactancia.

  Per fi ja és una realitat! Segons unes instruccions rebudes aquesta setmana, les dues persones progenitores poden gaudir de la lactància al finalitzar el permís de paternitat i maternitat.

  ✍ Per gaudir d’aquest dret, cal sol·licitar el permís per lactància 15 dies abans de finalitzar els permisos de maternitat i de paternitat i cal adreçar-se a Personal de la Direcció Territorial en la qual es treballa (Alacant, València o Castelló).

  ✊ Aquestes Instruccions posen fi a un període de procediment incorrecte, ja que no s’estava aplicant la normativa actualitzada, el RD-L 6/2029, que va entrar en vigor el 8 de març del 2019, el qual modificava tant l’Estatut de Treballadors i Treballadores com el Text refós de l’Empleat Públic, de manera que les dos persones progenitores tenen dret al permís per lactància.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.