Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

La FE CCOO proposa flexibilitzar el sostre pressupostari que entrebanca la signatura del conveni de personal laboral de les Universitats valencianes

  El sindicat ha demanat una entrevista amb el Ministre d’Universitats on s’aborde, entre d’altres, el finançament universitari

  07/02/2020.
  Conveni Universitats Ja

  Conveni Universitats Ja

  La flexibilitat en el sostre de deute fins que s’aconseguisca un finançament just per al País Valencià ha de ser també possible per a desbloquejar el conveni d’universitats

  Com hem denunciat en nombroses ocasions, el conveni laboral de les Universitats Valencianes està congelat, ja que els entrebancs formulats per la Conselleria d’Hisenda no en faciliten la signatura final del text.

  CCOO ha estat estudiant la manera de poder desbloquejar esta situació que perjudica el personal laboral de les universitats.

  Recentment el president de la Generalitat Ximo Puig ha assenyalat la possibilitat de solució en els pressupostos generals de l’Estat. Avui 7 de febrer la Conselleria d’Hisenda es reuneix amb el Ministeri d’Hisenda per reclamar la flexibilització en el sostre de deute mentre no siga efectiu un finançament just per al País Valencià. Des de CCOO proposem que eixe mateix criteri siga aplicable per poder fer efectiva la signatura del conveni.

  Així també ho farem saber al Ministre d’Universitat. La FECCOO ha sol·licitat una reunió per tractar diversos temes, entre ells el finançament per a les Universitats i la resolució d’aquesta situació paralitzada per criteris pressupostaris que poden ser esmenats en els propers Pressupostos Generals de l’Estat.

  Com a sindicat d’abast estatal i des del nostre compromís en portar a bon port el text negociat amb molt d’esforç i plasmat en un preacord signat per totes les parts, continuem buscant vies de desbloqueig, tant a nivell estatal com a nivell autonòmic.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.