Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Unitat en defensa del sector d’oci educatiu i animació sociocultural

  La FE CCOO PV i l’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i Oci Educatiu (AVECOE) traslladen a Conselleria d’Economia sostenible un sèrie de propostes en defensa del treball als sectors socioeducatius davant la crisi sanitària

  26/03/2020.
  Oci educatiu; educació no formal

  Oci educatiu; educació no formal

  Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO del País Valencià, com a organització sindical representativa al sector professional de l'oci educatiu i l'animació sociocultural, volem transmetre la nostra preocupació per la situació econòmica i laboral de treballadors i treballadores d'aquest sector com a conseqüència de la crisi sanitària que patim.

  En col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i Oci Educatiu (AVECOE), la FE CCOOPV som conscients de la necessitat de defensar aquest sector i per això compartim les propostes fetes per aquesta entitat a la Conselleria de Economia.

  Les mesures adoptades fins el moment per la Conselleria d’Educació, sols afecten el monitoratge dels serveis de menjadors escolars contractats per la Conselleria. És necessària la protecció de tot treball relacionat i a voltant dels centres educatius. Perquè fins al moment la Conselleria d’Educació no ha contemplat cap altra mesura per al conjunt de serveis dels centres educatius, com la neteja dels centres d’algunes localitats, les aules d’acollida matinal, serveis de suport a les jornades continuades o programes preventius i socioeducatius.

  Instem a les administracions públiques, especialment les locals, a la NO suspensió de contractes públics, proposem a la Conselleria d’Economia i a la d’Educació mesures de suport econòmic, i instem a les entitats i empreses a NO acomiadar a ningun treballador o treballadora.

  Per al nostre sindicat allò primer ha de ser salvar la salut i les vides, i després salvar el treball. Esperem que des de Conselleria d’Economia es prenguen mesures que ajuden a salvar el treball i el sector d'oci educatiu i animació sociocultural.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.