Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Aconseguim la reactivació de les adjudicacions i substitucions

  En resposta a la demanda de FE CCOO PV les adjudicacions d'ensenyament públic i les substitucions a l'ensenyament privat es reprendran passades les vacances de Pasqua.

  07/04/2020.
  Reactivació de les adjudicacions i les substitucions

  Reactivació de les adjudicacions i les substitucions

  Fa ja dies que la FECCOOPV venim demanant a Conselleria, per diversos canals, la reactivació de les adjudicacions per a l'ensenyament públic i de les substitucions a l'ensenyament concertat.

  Quant a l'ensenyament públic venim demanant el manteniment de les adjudicacions per cobrir situacions de baixes o similars. En aquests moments el professorat està atenent a l’alumnat de forma telemàtica fent una tasca sense descans. Cal cobrir en este moment buits en les plantilles de professorat per garantir el dret a l’educació i valorar la tasca docent, siga la que siga la seua modalitat.

  Pel que fa a l'ensenyament concertat, les INSTRUCCIONS SOBRE SUBSTITUCIONS DEL PERSONAL DOCENT EN CENTRES PRIVATS CONCERTATS, amb data 23 de març, indicaven que "no s'inclouran en el sistema de pagament delegat substitucions, ni noves contractacions, ni es realitzaran modificacions de jornada del personal docent en règim de pagament delegat en els centres privats concertats mentre dure la vigència de l'estat d'alarma regulat en l'esmentat Reial decret i les seues possibles pròrrogues, o es comunique el contrari per part d'aquesta Direcció General." Aquesta mesura obliga a la sobrecàrrega de treball per al personal i impedeix la realització de les tasques educatives en condicions adients. Per tant, des de la FE CCOO PV hem instat a la Direcció General de Centres Docents de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport que realitze les substitucions necessàries per tal de garantir la correcta atenció educativa de l'alumnat.

  En resposta a la demanda de FE CCOO PV Conselleria ens ha comunicat hui mateix que les ADJUDICACIONS D'ENSENYAMENT PÚBLIC i les SUBSTITUCIONS A L'ENSENYAMENT CONCERTAT es reprendran passades les vacances de Pasqua.

  Així ho venim reivindicant. Així ho hem aconseguit!

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.