Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

El món rar de Mermel

  La Federació d'Ensenyament de CCOO celebra el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia, posant el focus en la importància de dotar d'estratègies i eines a l’alumnat i professorat perquè visquen les seues diferències com un element d'enriquiment. Amb aquesta filosofia, presenta el llibre “El món rar de Mermel” i el seu material per a l'aula.

  14/05/2020.
  El món rar de Mermel

  El món rar de Mermel

  Descarrega't el conte protagonitzat per Mermel i la seua colla i les seues corresponents unitats didàctiques per a Educació Infantil i Primària i aposta per una educació lliure d'estereotips sexistes, LGTBIfóbics, capacitistes, racistes, classistes i hegemònics.

  De la mà de Mermel i la seua colla, estudiants i personal docent podran abordar qüestions de gènere, identitats, rols, violències, diferències, cossos, cultures i ètnies variades, maneres de fer i d'estar en el món, capacitats, prevenció de la violència i de situacions d'assetjament entre iguals i l'abús de menors. Incorpora, a més, elements sobre el desenvolupament sostenible, l'ecologia, les cures, la crítica al consum o al propi sistema capitalista o el desenvolupament d'actituds de respecte, sempre des de la prevenció.

  Vols conéixer a Mermel?

  Descarrega't el conte

  Descarrega't els materials didàctics

  També estan disponibles en castellà ací

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.