Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

La FECCOOPV aconsegueix la convocatòria de reunió específica als Ensenyaments Artístics Superiors

  És imprescindible tractar com es faran la realització de les proves d’accés i ordenar l’inici del curs vinent

  12/06/2020.
  Ensenyaments artístics

  Ensenyaments artístics

  Des de l’inici de les convocatòries de mesa sectorial d’educació després de l’aturada provocada pel confinament, la FECCOOPV hem anat assenyalant la necessitat d’abordar la situació d’aquests ensenyaments. Mentre que la situació d’altres etapes educatives, l’ordenació i instruccions al respecte ha estat tractat en la mesa, dels ensenyaments artístics superiors no s’ha tractat res en cap fòrum. Desconeixem si el curs s’avaluarà presencial o telemàtic, quina és la previsió per a les proves d’accés i com es preveu l’inici de curs vinent.

  El 13 de maig la FECCOOPV enregistràvem una petició formal demanant a la Direcció de l’ISEACV reunió específica per tractar la desescalada, petició que també adreçarem a la Conselleria d’Educació. La petició també li la férem extensiva a la Consellera d’Universitat per tal que instara a la Direcció de l’ISEACV a convocar aquesta reunió.

  El 2 de juny enviarem a la Direcció de l’ISEACV propostes per a la realització de proves d’accés a conservatoris de música i dansa i escola d’art dramàtic per la seua casuística que entenem específica. El mateix dia 2 de juny, la Consellera d’Universitat i els 5 rectorats de les universitats públiques valencianes arribaven a un acord per establir com serà l’inici de curs vinent i el transcurs del mateix en relació a l’observació de les recomanacions de presencialitat. Hem de recordar que els Ensenyament Artístics Superiors són estudis conduents a titulacions equivalents a grau i que tenen una dependència orgànica de la Conselleria d’Universitat.

  La insistència per part de la FECCOOPV ha tingut resposta, ja que es convoca reunió específica aquest dimecres 17 de juny. És imprescindible abordar i negociar la desescalada que afectarà les proves d’accés i també l’ordenació del curs 20-21. Tenim propostes que ja hem fet arribar a la Direcció de l’ISEACV i volem que s'incorporen a les directrius que l'ISEACV elabora per als Centres.

  Les nostres propostes estan basades en la particularitat que tenen aquests ensenyaments perquè impliquen interpretació amb instruments, cant, diccions o activitat física que exigeixen un tracte sanitari específic per a les proves d’accés que es realitzaran des de final del mes de juny fins a l’inici del curs vinent.

  Als ensenyaments d’arts plàstiques i disseny caldrà tindre en compte, també, recomanacions específiques semblants als d’altres ensenyaments que incorporen pràctiques formatives i són de l'espai europeu d'ensenyament superior.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.