Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

CS Acord Curs 2020-21

  La FE CCOO PV hem plantejat algunes preguntes en la Comissió de Seguiment de l'Acord per al curs 2020-21

  27/07/2020.
  Informacions CS Acord 2020-21

  Informacions CS Acord 2020-21

  CCOO hem demanat la distribució respecte de l’augment de plantilla per l’excepcionalitat de la COVID per etapes de la pública i augment en concertada: 4374 places.
  Resposta administració:
  3867- Centres d’Ensenyament Públic:
  2402- Centres Inf. i Primària.
  1465 Centres Secundària i Batxillerat i FP
  507- concertada
  El PAM va a banda. No està inclòs en aquestes xifres.

  Altres qüestions que hem plantejat:

  -calendarització dels plans de contingència.
  Administració: el protocol de Sanitat s’enviarà demà. Un model per a cada tipologia de centre a banda del model general. Cada centre podrà completar el seu pla propi. S’avançarà tot el que es puga aquests dies i la resta la primera setmana de setembre.

  -adaptació dels objectius curriculars per a evitar greuges comparatius que puguen angoixar a l’alumnat, professorat i famílies quant a les diferències en el mateix nivell de diferents centres, depenent de la major o menor presenciabilitat.
  Administració: en la ESO són els centres els qui poden establir les competències bàsiques i clau a assolir per l’alumnat del centre. En Batxillerat, l’Administració Educativa podrà fer els ajustaments necessaris per a contemplar la singularitat de la situació.


  -quantes persones més hi haurà per centre?
  Administració: 2 de mitjana per primària i 4 per secundària.


  -dotació de material.
  Administració: 14.500 tauletes inicials. També tenen comprades 15 mil més que ja estan en magatzem per ser distribuïdes. A més del material que es cobresca des del pla del Ministeri. Consideren que amb tot es va a cobrir al 100% de les necessitats detectades per l’enquesta feta als centres respecte a l’alumnat.
  D’altra banda, tots els centres de primària tindran una línia de Webex per cada aula i 1 linia Webex per cada professor/a en secundària.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.