Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Falta de personal administratiu per a cobrir totes les IT en les adjudicacions del 3 de setembre

  La FE CCOO PV lamentem que la falta de personal administratiu no ha permès que s’adjudique a tot el personal necessari en les primeres adjudicacions d’Alacant, deixant nombroses baixes per IT sense cobrir

  04/09/2020.
  Classes sense alumnat ni personal educatiu

  Classes sense alumnat ni personal educatiu

  Aquest dijous 3 de setembre han tingut lloc les primeres adjudicacions contínues del curs 2020-21. Es tractava d’unes adjudicacions fonamentals per a poder dotar als centres educatius de tot el professorat necessari, de cara a l’inici de les classes lectives previstes per al 7 de setembre, amb incorporació esglaonada de l’alumnat.

  Aquest inici de curs es dóna en unes circumstàncies excepcionals, degut a la pandèmia. És per això que durant la negociació de les instruccions d’inici de curs, als mesos de juny i juliol, el sindicat insistírem en la necessitat d’endarrerir al menys fins al 14 de setembre la incorporació de l’alumnat als centres, per tal de donar temps al professorat a preparar el curs i a també a l’administració per dotar als centres de tot el professorat necessari abans de l’inici de les classes.

  Lamentablement, el curs s’iniciarà sense tot el professorat previst ja que sols s’ha donat temps a fer unes adjudicacions al setembre abans de les classes i la falta de personal administratiu en la província d’Alacant ha fet impossible la gestió de totes les substitucions de les incapacitats temporals del professorat, deixant un important volum de baixes pendents de cobrir en les adjudicacions de la setmana vinent, amb les classes ja iniciades. Aquesta situació també preocupa en la província de Castelló, on també queden pendents places per adjudicar, especialment referents als permisos de maternitat.

  Instem al reforçament del personal administratiu i a que en la propera setmana siguen adjudicades totes les vacants que queden pendents i lamentem els problemes que suposa per als centres educatius l’inici del curs sense contar amb tot el personal previst.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.