Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

CCOO formalitzarà aquesta setmana una petició als Ministeris de Sanitat i Educació perquè el professorat siga considerat nivell 2 de risc

  D'aquesta forma, l'administració hauria d'oferir als i les docents vulnerables una adaptació del seu lloc de treball o fins i tot una baixa mèdica.

  09/09/2020.

  CCOO formalitzarà aquesta setmana una petició als Ministeris de Sanitat i Educació perquè el professorat siga considerat nivell 2 de risc ja que, en l'actualitat, la major part dels serveis de prevenció de les comunitats autònomes deneguen aquesta adaptació del lloc de treball o baixa al·legant que els i les sol·licitants pertanyen al nivell 1 de risc.

  El sindicat considera que en una classe tancada amb almenys 20 alumnes, fins i tot mantenint el metre i mig i la màscara, hi ha molt de risc per a aquestes persones.

  https://bit.ly/2ZnlEnl

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.