Federació Ensenyament CCOO-PV | 31 de octubre de 2020

Curs 2020 - 2021

La FECCOOPV llança una enquesta a la comunitat educativa per conéixer quins són els seus hàbits de desplaçament

  Des del grup Grup d'Educació Ambiental (GEA) de la FE CCOO PV estem treballant per impulsar el canvi educatiu per fer front a l’emergència climàtica en la qual ens trobem

  23/09/2020.
  Enquesta mobilitat sostenible

  Enquesta mobilitat sostenible

  Entre altres projectes mediambientals, el curs passat presentarem a Conselleria d'Educació el nostre projecte Fes Verd el teu Centre per incitar a la transformació dels centres educatius en centres ecosostenibles.

  Per això, i amb motiu de la setmana de la mobilitat sostenible us animem a contestar aquesta breu enquesta per detectar els hàbits de desplaçament de la comunitat educativa. Convidem tant l'alumnat com tot el personal que treballa als centres educatius que òmpliguen aquesta breu enquesta. Agraïm de bestreta la teua col·laboració.

  Enllaç a l'enquesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfq0hi242ghiLfHufYoK72VdPBFsJl0MC5piWrvd3GpSF9bpg/viewform?usp=sf_link

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.