Federació Ensenyament CCOO-PV | 31 de octubre de 2020

Curs 2020 - 2021

La Federació d'Ensenyament de CCOO presenta les seues propostes en les negociacions del nou conveni per a l'ensenyament concertat

  El sindicat ha manifestat davant la Mesa Negociadora que no acceptarà plantejaments de renúncies com les del conveni vigent

  13/10/2020.
  Negociació Col·lectiva

  Negociació Col·lectiva

  CCOO hem presentat hui a la resta d'organitzacions sindicals i patronals de la Mesa Negociadora, la plataforma reivindicativa del VII Conveni Col·lectiu d'Empreses d'Ensenyament Privat Sostingudes Totalment o parcialment amb Fons Públics. Aquest document és el resultat de les aportacions realitzades per la nostra afiliació i mostra les manques actuals d'un conveni obsolet que no s'ajusta a les necessitats i demandes dels treballadors i de les treballadores del sector.

  En la reunió mantinguda aquest matí, que dona lloc a l'inici formal de les negociacions, hem traslladat a la resta de sindicats la nostra invitació a adherir-se a la plataforma que hem donat a conéixer. Així mateix, hem deixat rotundament clar que CCOO treballarà per un conveni que dignifique les condicions laborals del conjunt de treballadors i treballadores de l'ensenyament concertat, sense acceptar plantejaments de renúncies com les que es van signar en el conveni en vigor.

  Les propostes del sindicat es poden consultar en aquest document

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.