Federació d'Educació de CCOO PV | 12 de juliol 2024.

Les VIII Jornades LGTBIQ+ de la Federació d'Educació de CCOO del País Valencià ja són ací.

  Aquesta edició la celebrarem a Alcoi i Ontinyent, els dies 23, 24 i 25 de maig

  10/05/2022.
  VIII Jornades LGTBIQ+ de la FECCOOPV

  VIII Jornades LGTBIQ+ de la FECCOOPV

  A l'edició d'enguany abordarem com introduir la diversitat sexual, de gènere i familiar a les nostres aules, coneixerem les experiències dels qui ja ho han fet i com els ha anat, coneixerem els recursos que la FECCOOPV ha desenvolupat per a tots els nivells de l'educació obligatòria i d'on descarregar-los gratuïtament, així com el material de la Conselleria d'Educació, explicat per les seues autores. Parlarem de referents LGTBIQ+ a les aules, de bones pràctiques i, desgraciadament, també de violència lgtbiq+fòbica i el calat que alguns posicionaments i postulats fonamentalistes van tenint dins de l'espai educatiu. I ho farem tot en primera persona, amb els i les protagonistes del treball que s'està realitzant des de tots els fronts oberts.

  Programa de les VIII Jornades LGTBIQ+ de la FECCOOPV

  Des de la FECCOOPV volem també incorporar els colors de l’arc de Sant Martí i seguir sent un agent actiu en l’educació en diversitat, proporcionant materials i formació al professorat i també exigint i vigilant els drets per a la comunitat LGTBI. La nostra lluita i contribució ve de lluny i volem que arribe més lluny encara. Ho seguirem fent amb la força que treballadores i treballadors de l’Educació ens doneu amb el vostre suport. Som i serem el que vosaltres confieu que siguem. Volem seguir sent fidels als nostres compromisos d’igualtat i defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar.

  Com sempre, la formació està homologada per la Conselleria d'Educació i, en aquesta ocasió, tenim la novetat que serà amb assistència híbrida (presencial i/o en línia) i amb una acreditació de 8 hores de formació.

  L'enllaç per a la inscripció a les Jornades:

  https://fe.pv.ccoo.es/jornadalgtbi-maig2022

   

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]