Federació d'Educació de CCOO PV | 29 de febrer 2024.

Federació d'Educació CCOO PV

FECCOOPV presenta demanda contra la resolució del concurs de trasllats

  • Milers de les vacants oferides al concurs de mèrits haurien d’estar catalogades i oferides al concurs de trasllats.
  • A més de l’acció jurídica, el sindicat es manifestarà, junt amb la Plataforma per la Catalogació de Vacants, davant el Palau de la Generalitat el proper divendres 23.

16/12/2022.
Recurs CGT

Recurs CGT

La FECCOOPV ha interposat un recurs contenciós administratiu front a cadascuna de les dues resolucions per les quals es convoquen concurs de trasllats d’àmbit estatal del personal funcionari docent: la del cos de mestres i la de secundària i altres cossos.

Segons s’estableix al TREBEP, les vacants de qualsevol cos o especialitat que porten ocupades fins a tres anys ininterrompudament per personal interí, han de ser catalogades i oferides als concursos de trasllats.

El proper concurs de mèrits convocat al País Valencià compta amb una oferta de 7.555 places distribuïdes entre diferents cossos i especialitats, a les quals podem sumar altres 1.597 places catalogades i previstes per al concurs-oposició de l’any que ve. En total sumen 9.152 places catalogades.

El sindicat reclama que aquestes places haurien de ser oferides, en primera instància, al Concurs General de Trasllats d’enguany. De no ser així estarien posant-se a disposició de l’estabilització del funcionariat interí, quan la legislació marca clarament que primer han d’oferir-se al concurs de trasllats del funcionariat de carrera.

Recordem que el fet d’oferir-les primer al concurs de trasllats, tal i com marca la legislació, no implica en absolut una pèrdua de places per al procediment d’estabilització, ja que tot personal de carrera que canvia la seua plaça està deixant lliure una plaça catalogada que romandrà disponible per al procediment d’estabilització.

La FECCOOPV, més enllà de l’acció judicial presa, participarà en la concentració que la Plataforma per la Catalogació de Vacants ha convocat per al proper divendres, 23 de desembre, davant el Palau de la Generalitat de 10 a 12 hores. El sindicat també fa una crida a la participació de tot el professorat.

TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]