Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

La FECCOOPV llança una enquesta al professorat valencià per elaborar un Informe propi sobre el tecnoestrés

  Participa a l'enquesta: https://fe.pv.ccoo.es/tecnoestres  

  26/04/2023.
  Tecnoestrés

  Tecnoestrés

  La normativa en Salut Laboral obliga a realitzar una avaluació de riscos laborals cada vegada que les condicions de treball es vegen afectades per la introducció de les noves tecnologies.

  CCOO estem reclamant des del curs 2021/2022 una avaluació del tecnoestrés als centres educatius, davant la digitalització del sistema educatiu valencià. El curs passat demanarem, a través del Comité de Seguretat i Salut laboral de València, l’avaluació dels centres pilot, però encara no hem rebut resposta a la nostra petició.

  Davant l'incompliment de la Conselleria de l’avaluació de salut del personal docent i educatiu, continuem reclamant-ho ara amb l’elaboració d’un Informe propi sobre Tecnoestrés del professorat valencià que s’inicia amb el següent formulari:

  https://fe.pv.ccoo.es/tecnoestres

  CCOO volem conèixer l’estrés i la sobrecàrrega de treball crònica derivada de la digitalització, del professorat valencià i reclamem a més de l’avaluació per part del Servei de Prevenció Propi, mesures preventives basades, per una banda, en els software i en el disseny tecnològic, i per altra en les persones, partint sempre de la informació, comunicació, formació i participació del professorat, tal com marca la legislació laboral i la Nota Tècnica de Prevenció 730 de l’INSST. Tanmateix requerim una adaptació docent del dret a la desconnexió digital correlacionada amb la desconnexió real de les plataformes digitals.

  Participa!!!

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]