Federació d'Educació de CCOO PV | 12 de juliol 2024.

Les adjudicacions més caòtiques que es recorden deixen els centres sense centenars de docents

  • En la vesprada d’ahir Conselleria va anunciar que cancel·lava les adjudicacions previstes fins poder resoldre les dificultats tècniques
  • La cancel·lació d’aquestes adjudicacions, junt amb les desastroses adjudicacions d’agost, provoquen que milers d’alumnes hagen iniciat el curs sense el seu professorat
  • La FECCOOPV ja va convocar concentracions el passat 1 de setembre davant les portes de Conselleria i dels centres educatius per rebutjar la gestió del nou Consell i ara ho farà de nou convocant junt amb altres sindicats que se sumen a la protesta del professorat

13/09/2023.
concentracions davant Conselleria

concentracions davant Conselleria

En la vesprada d’ahir dimarts, Conselleria d’Educació va anunciar la cancel·lació de les adjudicacions previstes per problemes tècnics. Aquesta incapacitat de gestió mostrada de nou pel Consell i el secretari d’Educació al capdavant, té uns efectes molt nocius davant l’atenció educativa oferida a l’alumnat, el qual veu que inicia les classes a falta de bona part del professorat que l’ha d’atendre.

CCOO sempre defensarem l’educació, els drets educatius de l’alumnat i els drets laborals dels professionals de l’educació. És per això que, davant un govern incapaç de gestionar amb garanties un dret tan fonamental, el sindicat sols podem continuar lluitant i reclamant solucions als problemes generats.

Amb la nova administració hauríem d’estar negociant i tractant qüestions importants que continuen pendents, com ara millores quant a la burocràcia dels centres educatius, salut socioemocional de l’alumnat i del professorat, estabilitat de les plantilles, un nou concurs general de trasllats, companyes interines majors de 55 anys que necessiten una solució d’estabilitat laboral, més ajudes a les famílies, implementació dels currículums i moltes altres qüestions que passen, sense cap dubte, per avançar en drets d’igualtat i lingüístics de l’alumnat.

En canvi, ens trobem en una situació caòtica on milers d’alumnes encara esperen l’adjudicació del professorat que els ha d’atendre, i centenars de centres esperant tindre completa la seua plantilla. I tot, amb formes de gestió que alimenten el clientelisme i menysté els sindicats.

És per això que, la FECCOOPV, ens mobilitzem i exigim a la nova administració solucions immediates per atendre les necessitats de l’alumnat i respectar el professorat.

TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]