Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

5.200 signatures per una transitòria al concurs de trasllats

  La FE CCOO PV i el Col·lectiu de Docents per un Accés Just al Funcionariat hem escenificat hui divendres l’entrega de 5.200 signatures arreplegades els darrers dies per exigir una norma transitòria que incloga un ordre de prelació en l’elecció de places on primer ho facen les persones que han superat una fase de pràctiques.

  01/12/2023.
  Entrega signatures concurs de trasllats

  Entrega signatures concurs de trasllats

  La convocatòria de concurs de trasllats autonòmic, tal i com està articulada, provocarà que les persones que han superat una oposició participen al CGT en pitjors condicions respecte a les qui no. Un greuge injust i fàcilment evitable si hi ha voluntat política.

  Lluny d’enfrontar col·lectius i per tal d’evitar greuges innecessaris, la solució plantejada pel sindicat en la taula sectorial i al conseller d’Educació, i que recull les demandes del Col·lectiu Docents per un Accés Just, fou que l’Administració regule UNA NORMA TRANSITÒRIA PER A AQUEST CONCURS DE TRASLLATS QUE INCLOGA UN ORDRE D'ELECCIÓ DE PLACES ON PRIMER HO FACEN LES PERSONES QUE HAN SUPERAT FASE DE PRÀCTIQUES i després aquelles que s’han estabilitzat sense fer-la.

  A més de l’acció en taules de negociació i als carrers, el sindicat treballa en l’àmbit estatal, amb els grups parlamentaris per estudiar vies d’acció que forcen l’Administració a publicar aquesta norma transitòria per donar solució a aquest greuge innecessari.

  Aquest matí, un grup de representants del sindicat i del Col·lectiu de Docents per un Accés Just al Funcionariat, s’han concentrat a les portes del Palau de la Generalitat a fi d’escenificar l’entrega de les cinc mil dues-centes signatures arreplegades per exigir la norma transitòria que puga donar solució a aquest concurs de trasllats.

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]