Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

La FECCOOPV considera que el sistema públic de serveis socials està en perill

  La FE CCOO PV fa arribar a la Consellera, Susana Camarero, que els retalls de la seua Conselleria posen en perill milers de llocs de treball i la supervivència dels centres.

  12/01/2024.
  Reducció de ràtios inclusió

  Reducció de ràtios inclusió

  La Consellera va reunir la mesa d’acció Concertada el passat 29 de desembre, per tal de facilitar la quantia del finançament dels diferents tipus de centres d’atenció a la diversitat funcional, malaltia mental, infància i adolescència, majors i persones en risc d’exclusió social.

  Aquestos nous mòduls suposen una important retallada i un incompliment per part de la Conselleria, la qual cosa suposa un nou menyspreu d’aquest govern cap a les més de 15.000 persones treballadores d’aquestos sectors i les gairebé 100.000 persones a les quals atenen.

  L’acord de millora dels serveis socials públics a la Comunitat Valenciana suposava una aposta per la sostenibilitat dels sectors implicats i el seu incompliment pot portar al tancament de centres i serveis.

  Des de CCOO PV a més, s’ha traslladat a la Consellera i Vicepresidenta, Susana Camarero, la necessitat d’una planificació a mitjà i llarg termini. Si bé el desitjable seria el compliment del full de ruta ja signat per administració, patronals i sindicats, no és possible deixar aquest sense fer abans una nova planificació.

  En conclusió, FE CCOO PV considera que l’administració no pot deixar d’exercir les funcions de control dels fons públics que gestionen les entitats d’aquests sectors.

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]