Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

La FECCOOPV condemnem l’agressió patida pel professor d’un IES de Vilallonga

  • El sindicat estem en contacte amb el centre educatiu i el seu professorat per ajudar en la resolució de l’actual conflicte i en la prevenció de noves agressions.
  • FECCOOPV venim reclamant durant anys la creació d’un observatori o una oficina del professorat que done suport i assessorament en casos d’assetjament per part de les famílies, l’alumnat, direccions i companyes.

24/01/2024.

La FECCOOPV expressem el nostre contundent rebuig cap a l’agressió que l’alumne d’un IES de Vilallonga va cometre el passat dilluns sobre un professor, produint-li lesions a l’ull.

Lamentablement, fets com aquest són recurrents i constaten la necessitat de treballar des de tots els àmbits de la comunitat educativa front a la crispació i l’odi dins de les aules, així com l’aspecte d’autoritat docent basada en virtuts i competències ètiques, en l’exemple i capacitat d’influència i convenciment respecte a l’alumnat.

Des de la FECCOOPV venim reclamant a l’administració recolzament per al professorat en la resolució de conflictes d’igualtat i convivència amb mesures com ara millores en la coordinació entre diferents administracions o entitats implicades amb un enfocament integral de la resolució d’aquests conflictes de violència a l’entorn escolar o la creació d’un observatori o una oficina del professorat al qual aquest puga dirigir-se, en primera instància, per rebre suport i assessorament en casos d’assetjament per part de les famílies, l’alumnat, direccions i companyes.

El sindicat estem en contacte amb el centre educatiu i el seu professorat, per a donar suport al professor agredit així com a la resta de companyes i companys, i per a col·laborar en la resolució de l’actual conflicte i prevenció de noves agressions.

TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]