Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

La FECCOOPV llança un curs sobre Comunicació en la resolució de conflictes

  26/01/2024.
  La comunicació en la resolució de conflictes

  La comunicació en la resolució de conflictes

  Amb l’objectiu de promoure un entorn educatiu col·laboratiu i participatiu, la FECCOOPV es complau en anunciar la pròxima formació sobre "La Comunicació en la Resolució de Conflictes". Aquesta iniciativa cerca explorar mètodes innovadors que beneficien el bé comú de la comunitat educativa i el seu entorn.

  Aquesta formació està dissenyada per abordar els desafiaments que en matèria de convivència i inclusió, es veu sotmès en la seua quotidianitat el professorat. Es durà a terme tots els dimarts des del 13 de febrer fins al 12 de març. La formació serà impartida per Leo Pomares, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural, Tècnic Superior en Riscos Laborals i Mediador educatiu Intercultural i Maria José Escobar psicopedagoga , diplomada en Magisteri i Mediadora en el Registre de Mediadors i Institucions de Mediació Ministeri de Justícia amb el propòsit de proporcionar als participants les eines necessàries per enfortir la comunicació en situacions conflictives i fomentar la integració en entorns diversos. S'explorarà com una comunicació efectiva pot exercir un paper crucial en la prevenció i resolució de conflictes, contribuint a un ambient de convivència positiu.

  La formació inclou la presentació del marc normatiu específic relacionat amb la convivència i la inclusió, proporcionant directrius clares per a promoure la igualtat i la participació de tots els individus de la comunitat educativa , eines pràctiques per a abordar conflictes de manera constructiva, utilitzant tècniques de comunicació que fomenten la comprensió mútua i la col·laboració.

  Com Participar:

  Complimentar formulari d’inscripció: https://forms.gle/aYewFvtExTazDrTJ6

  Important:

  Per participar en la formación has d’estar afiliat/da

  Per obtindre més información contacta amb: formaciofeccoopv@pv.ccoo.es

  El màxim de persones inscrites per aquesta será de 25 persones amb una afiliació mínima de tres mesos.

  El termini d'inscripció finalitzarà el 7 de febrer. A partir d'aquesta data s’ enviarà per correu electrònic a totes les persones inscrites les instruccions per formalitzar la matrícula, és a dir, justificar l’afiliació a CCOO o presentar la fitxa afiliació.

  Les persones preinscrites disposaran fins al dia 8 de febrer per fer aquest tràmit i confirmar la seua plaça.

   

  Aquesta activitat formativa està homologada per la Conselleria d'Educació a les persones que es troben en els supòsits següents:

  a. El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en els quals s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei Orgànica d'Educació

  b. Personal docent i personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.

  c. c) Personal que haja finalitzat els graus i màster que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i aquest personal no represente més del 50% de participació en l'activitat. (ORDRE 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.)

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]