Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

Sonora casserolada per a modificar el concurs de trasllats

  • FE CCOO PV i el Col·lectiu de Docents per un Accés Just al Funcionariat ens hem concentrat davant el Palau de la Generalitat per exigir canvis en l’actual concurs de trasllats
  • L’actual convocatòria, tal i com està articulada, provocarà que les persones que han superat una oposició participen en el CGT en pitjors condicions respecte a les que no

29/01/2024.
Casserolada

Casserolada

Aquest dilluns 29 de gener, de vesprada, la FE CCOO PV i el Col·lectiu de Docents per un Accés Just ens hem concentrat davant el Palau de la Generalitat per exigir al govern autonòmic canvis en l’actual convocatòria del concurs de trasllats, per tal d’evitar que aquelles persones que hi participen després d’haver superat una oposició ho facen en pitjors condicions respecte a les que no. Un greuge injust i fàcilment evitable si hi ha voluntat política.

Lluny d’enfrontar col·lectius i en ares d’evitar greuges innecessaris, el sindicat i el Col·lectiu de Docents per un Accés Just al Funcionariat demanem que Conselleria publique ja una modificació de la convocatòria del Concurs de Trasllats que incloga un ordre de prelació en l’elecció de places on primer ho facen les persones que han superat una fase de pràctiques.

Cal recordar que el passat 1 de desembre, el sindicat va presentar 5.200 signatures arreplegades per a exigir una norma transitòria que incloga eixe ordre de prelació en l’elecció de places, atenent les reivindicacions del col·lectiu.

D’altra banda, el treball del sindicat i del col·lectiu ja ve del curs passat, plantejant la proposta en tots els àmbits de negociació autonòmic i estatal, traslladant al Conseller, al ministeri i diversos grups parlamentaris la necessitat de negociar immediatament un nou Reial Decret de Concurs de Trasllats, que s’actualitze i atenga les noves particularitats derivades per la sentència Tribunal Suprem respecte al reconeixement del treball com a funcionari interí i el concurs de mèrits realitzat enguany.

L’actual concurs de trasllats està en marxa, però a temps d’introduir canvis que establisquen un ordre de prelació en l’adjudicació de les places. El sindicat i el col·lectiu també fem una crida a la resta de forces sindicals i polítiques per a fer costat amb aquesta demanda tant necessària que evite greuges entre el professorat.

TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]