Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

La FECCOOPV es reuneix amb el Servei d'Ordenació i Gestió dels Ensenyaments de Règim Especial

  14/02/2024.
  Ensenyaments Artistics

  Ensenyaments Artistics

  Dimarts 13 de febrer, hem mantingut una reunió amb la Responsable del Departament del Servei d'Ordenació i Gestió dels Ensenyaments de Règim Especial, Carmen Coret Bueno.

  Des de la FECCOOPV hem traslladat les nostres propostes respecte a diversos temes com ara el futur dels currículums dels ensenyaments elementals i professionals de música i dansa, la integració dels conservatoris municipals planificats per l'anterior equip de govern en la xarxa de gva o el desenvolupament i visibilització dels ensenyaments professionals en el marc de les qualificacions professionals.

  Per part seua, la responsable d'estos ensenyaments, ens ha manifestat la seua preocupació per la millora i optimització dels recursos tant materials com humans en este departament que ara dirigix.

  Des de la FECCOOPV hem manifestat la nostra disponibilitat per millorar la qualitat per a estos ensenyaments de manera que tant el professorat com l'estudiantat tinguen la visibilització i el reconeixement que mereixen i cresquen en oferta i presència social.

  Els ensenyaments artístics formen part tant del llegat i present cultural d'una societat com deles possibilitats de desenvolupament de les persones en tot el seu abast. Afortunadament al País Valencià comptem amb una àmplia oferta que hem de ser capaces de mobilitzar i ampliar

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]