Federació d'Educació de CCOO PV | 18 d?abril 2024.

Paralització d’obres en l’IES Les Alfàbegues

  • Any rere any, es veuen obligats a bregar amb el desafiament d'organitzar la creixent quantitat d'alumnes en unes infraestructures que no estan dissenyades per a acollir tal quantitat de persones
  • Es requereix una remodelació integral de l'institut perquè tant el professorat com l'alumnat puguen impartir i rebre una educació pública de qualitat

20/02/2024.
Ies Alfàbegues

Ies Alfàbegues

L'Institut d'Educació Secundària IES LES ALFÀBEGUES, situat a Bétera, es troba enfrontant una situació crítica a causa de la paralització de les obres proposades i adjudicades pel Pla Edificant. Aquesta paralització afecta tots els àmbits de negociació i aplicació en un centre massificat que evidencia necessitats estructurals urgents per a poder brindar una educació en condicions adequades.

L'equip directiu, any rere any, es veu obligat a bregar amb el desafiament d'organitzar la creixent quantitat d'alumnes en unes infraestructures que no estan dissenyades per a acollir tal quantitat. Això implica l'adequació de diferents espais improvisats per a poder donar resposta a la demanda de cada any. És evident que es requereix una remodelació integral de l'institut perquè tant el professorat com l'alumnat puguen impartir i rebre una educació pública de qualitat.

D'altra banda, l'Institut d'Educació Secundària Les Alfàbegues disposa de tots els preparatius necessaris: estudis, plans i una proposta d'execució d'obres per a abordar la problemàtica de la massificació i la necessària reforma d'aquest centre educatiu. No obstant això, l'execució d'aquestes obres està paralitzada a l'espera que l'Administració continue amb les negociacions o puga brindar resposta a les necessitats bàsiques que permeten iniciar la remodelació.

En aquest context, des de FE CCO PV, es reitera en el compromís de brindar reforç i suport perquè es donen respostes a tots i cadascun dels aspectes que impliquen una educació pública de qualitat. Això implica la col·laboració per part de l'Administració en la recerca de solucions que permeten garantir un entorn educatiu òptim tant per al professorat com l'alumnat.

En referència a tot això, FE CCOO PV instem a les administracions perquè es reprenguen les negociacions i s'agilitzen els tràmits necessaris a fi d'iniciar les obres de remodelació que tant necessita el centre. La qualitat de l'educació pública està en joc i és responsabilitat de tots i totes treballar en conjunt per garantir-la.

TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]