Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Resolució definitiva amb instruccions per a la prestació de serveis administratius i de coordinació en els centres educatius

  L'administració incorpora millores importants a la Resolució proposades per la FE CCOO PV

  14/05/2020.
  Instruccions per a la fase 1

  Instruccions per a la fase 1

  Conselleria ha publicat la Resolució per obrir centres educatius en la Fase 1.

  Aquesta Resolució fou tractada en Mesa Sectorial en la jornada de 13 de maig i el nostre sindicat plantejà vàries propostes encaminades a la donar majors garanties a tot el personal que haurà de dur a terme les tasques administratives i de coordinació.

  Algunes de les PROPOSTES de la FE CCOO PV que Conselleria ha incorporat al text final són:

  1- La direcció dels centres no podrà convocar presencialment al personal docent i no docent per a tasques que es puguen fer mitjançant teletreball.

  2- En qualsevol cas, no es podran convocar en aquesta Fase 1 reunions presencials d'òrgans col·legiats, Claustre, Consell Escolar i altres òrgans de coordinació didáctica, etc. les quals es seguiran desenvolupant de manera telemàtica.

  3- S'ha enumerat els col·lectius definits com de risc en el moment actual: persones amb diabetis, malaltia cardiovascular, inclosa hipertensió, malaltia pulmonar crònica, immunodeficiència, càncer en fase de tractament actiu, dones embarassades i persones majors de 60 anys. Aquestes persones comunicaran mitjançant una declaració responsable a la direcció del centre la impossibilitat d'incorporar-se en aquesta fase.

  4- Conselleria facilitarà un model normalitzat perquè la direcció de centre porte un registre amb el personal present en el centre, l'horari i la tasca desenvolupada.

  5- Que l'àmbit d'aplicació s'extenga a centres de l'ISEACV.

   

  Tens adjunt el text complet de la Resolució de 13 de maig, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a la prestació de serveis administratius i de coordinació en els centres educatius. També tens adjunt l'annex a la Resolució amb el document el·laborat per l'INVASSAT i el model de declaració responsable a efectes de deure inexcusable pel COVID19A

  Com sempre, el sindicat treballem i seguirem treballant amb les circumstàncies que siga, per garantir la màxima qualitat educativa al País Valencià i amb les millors garanties laborals i de salut per al personal que la fa possible.

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.