Federació d'Educació de CCOO PV | 29 de febrer 2024.

Federació d'Educació CCOO PV

La FECCOOPV posa a disposició els textos sobre l'Acord Interprofessional de Diversitat Funcional

  12/05/2023.
  Menors i diversitat

  Menors i diversitat

   El passat 4 de març ,CCOO PV, com a sindicat majoritari del sector dels serveis socials, va signar les taules salarials per a l'acció concertada i contractes públics per als anys 2023, 2024, 2025 i 2026, (ja publicarem notícia en el seu moment).

  Aquestes taules salarials venen emmarcades dins d'un acord interprofessional que engloba els diferents sectors de serveis socials, i, a més, d'un acord sectorial dins de l'atenció a les persones amb diversitat funcional.

  En els acords que hem signat ara es recullen les concrecions de l'homologació salarial que es produirà durant els pròxims 4 anys. Gràcies als nostres delegats i delegades la representació en els serveis socials de l'acció concertada ens fa ser el sindicat majoritari amb una representació del 80% enfront del 20% d'UGT. Us donem les gràcies per triar-nos.

  A. Acord interprofessional de millora de les condicions de treball de les persones professionals del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials en l'àmbit de l'acció concertada.

  B. Acord interprofessional de millora de les condicions de treball del personal dels centres de titularitat pròpia del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials gestionats mitjançant contracte públic.

  C. Acord sectorial Diversitat Funcional i Salut mental en l'àmbit de l'acord interprofessional de l'acció concertada. Aquest text presenta alguns errors que estan sent esmenats.

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]