17/05/2019
vaga infantil
combatint la precarietat, sector feminitzat, per un conveni digne
16/05/2019
informant vaga educació infantil

CC.OO. informa als centres d'educació infantil dels motius i la convocatòria de la vaga del proper dia 21 de Maig, explicant  la negociació del conveni, els punts de disconformaitat que ccoo i els treballdors i treballadores ens han manifestat  tant a titulars dels centres, com a treballadores i treballadors, com a pares i mares de l'alumnat i usuaris en general.

13/05/2019
Reivindiquem condicions salarials dignes i concordes al nostre treball, formació i responsabilitat.

Volem un conveni digne, no volem continuar sent ni escoletes, ni jardins d’infància, volem ser escoles i que se’ns reconega com a tals amb caràcter general. Volem el reconeixement de l’etapa 0-3 anys!

09/05/2019
mobilitzacions CCOO vaga infantil

CCOO, sindicat majoritari de l'ensenyament, assumeix la responsabilitat que li correspon en la defensa d'unes condicions laborals que dignifiquen l'encomiable labor que venen desenvolupant milers de treballadores del primer cicle d'Educació Infantil a canvi de retribució totals que no aconsegueixen els 900 euros bruts mensuals. La pretensió de la resta d'organitzacions sindicals de signar un nou conveni el pròxim 22 de maig, després de més de set anys de congelació salarial i dues de negociació, puposa la constatació que l'estratègia patronal de perpetuar la precarietat en el sector comença a donar els seus fruits. L'acord estableix una remuneració total de 930 euros per a les educadores, un col·lectiu totalment feminitzat i que realitza activitats de docència en l'etapa preescolar.

La decisió d'UGT de signar el conveni i avalar d'esta manera l'estancament de la precarietat en aquesta etapa no és assumible per a la Federació d'Ensenyament de CCOO.

No entenem que incomplisquen de manera flagrant l'Acord Estatal de Negociació Col·lectiva.

I tot això amb la complicitat de FSIE i USO.

06/05/2019
assemblea infantil
XII CONVENI COL•LECTIU D'ÀMBIT ESTATAL DE CENTRES D'ASSISTÈNCIA I EDUCACIÓ INFANTIL
  • Assemblea informativa del Conveni i de les mobilitzacions 9 de Maig a ccoo València
26/04/2019
Las trabajadoras de este ámbito, tras años de sacrificios, no pueden seguir sosteniendo al sector sobre sus espaldas, asumiendo los costes de una “crisis” que no generaron
XII Convenio Colectivo de Ámbito Estatal de Centros de Asistencia y Educación Infantil

CCOO ha manifestado su rechazo a la última propuesta patronal al considerarla totalmente insuficiente.

23.04.2019

Tablas 2018 para colegios de Educación Especial y Centros Especiales de Empleo

Ver documento

08/04/2019
pagament  sector menors tutelats
La FE CCOO PV aconsegueix compromisos pel pagament puntual i efectiu als centres d’acolliment de menors del País Valencià.
  • Demà o despús-demà començaran amb 4.755.000 €
  • La tramitació exprés i arribar al pagament del 100% del deute en el termini d’un mes.

Des de la FE CCOO PV esperem que els compromisos siguen acomplits, que els treballadors i les treballadores cobren les seues nòmines en el termini més breu possible i que s'establisquen mecanismes àgils per donar eixida a situacions alienes a les voluntats de totes les parts implicades.

04/04/2019
Mapa Escolar Valencia

El CEM de Valencia trasllada a la Conselleria les conclusions de l'informe de la UV que aposta per un mapa escolar de proximitat i sense segregació

04/04/2019
educació infantil concentració valencia
  • La via negociadora es dona per tancada.
  • CCOO trasllada a les seues bases la proposta finalista plantejada per les organitzacions patronals per a sotmetre-la a debat.
02/04/2019
10 primeres dies de sustitucio
ensenyament concertat

Gràcies a les negociacions de la FE CCOO PV, el personal sustitut de l'Ensenyament concertat cobrarà des del primer dia de contracte.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.