Federació Ensenyament CCOO-PV | 20 de enero de 2020

Curs oposicions - preparació de la segona prova
14/01/2020
Fòrum Comunitari de Ciència i Educació Espai Iris

La Federació d'Ensenyament de CCOOPV dona suport a aquesta iniciativa educativa que tindrà lloc el 25 de gener a la seu del sindicat

14/01/2020
Nou Govern de coalició

La derogación de la LOMCE, la reversión de los recortes y los derechos sociales y laborales, la apuesta por la escuela pública, el aumento de la inversión hasta situarla en un 5% en cuatro años, el refuerzo de la coeducación y la educación afectivo-sexual, y las políticas de calidad que dignifiquen la profesión docente son prioritarias para el sindicato.

22/12/2019
desmilitaritzem expojove; lesarmesnoeduquen

Concentració dijous 26 de desembre a les 11h a la porta d'ExpoJove

10/12/2019
CTC; solidaritat

Mitjançant una acció solidària amb Cuba, la FECCOOPV hem col·laborat amb l’enviament de material escolar.

05/12/2019
Delegació de FECCOOPV a la Cimera Social pel Clima

La FE CCOO PV s’uneix a la mobilització de la Cimera Social pel Clima.

18/10/2019
Jornades FECCOOPV Solidaritat amb CONC

En el marc de les IV Jornades de formació de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV hem estat treballant el desenvolupament organitzatiu mitjançant l’afiliació.

14/10/2019
Javier Castro, Xelo Valls i Begoña Fuentes ´denúnciant en nom de FE CCOO PV la Campanya del pin parental de Hazte Oir

La FE CCOO PV demana a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives que òbriga el procediment que s'estableix en la llei d'igualtat de persones LGTBI i la de protecció de persones Trans

21/10/2019
Manifestació a València.
Pobresa Zero

CCOO PV ha participat en totes les accions i mobilitzacions organitzades per la plataforma Pobresa Zero, de la qual forma part. El sindicat s'uneix a la lluita contra la pobresa, la discriminació de les dones i el canvi climàtic, reivindicacions que s’engloben en el lema ‘Ens volem sense pobresa i defensant el planeta. Per la justícia i per la igualtat, mobilitza’t’.

04/10/2019
Reunió FECCOOPV amb Conseller i SA Educació 3 Oct 2019

Hem lliurat el document de propostes d'actuació als centres educatius davant l'emergència climàtica

10/09/2019
oferta formativa fe ccoo pv 19 i 20

L’oferta formativa arribarà a aquelles provincies on hi haja els suficients nombres d’alumnes preinscrites com per a organitzar un grup. Las dades d’inici variaran segons el curs del qual es tracte així com vagen completant-se els grups.

03/09/2019
Roda de premsa d'inici de curs

El sindicat planteja propostes pedagògiques per abordar el canvi climàtic i un desenvolupament del Decret d’escola inclusiva que dote de plantilla suficient, regule i harmonitze tot el personal que hi participa.

12/06/2019
Festa de la Vicent Ventura.
  • Festa amb el ball tradicional del grup L’Esvareta i el rock de Malditos Complejos.
  • Dijous 20 de juny, a les 18.00. Sala d’actes CCOO PV.

L’Escola de Persones Adultes Vicent Ventura, un projecte per l’educació al llarg de la vida desenvolupat durant més de 20 anys per CCOO PV, celebra el final de curs i la graduació de més de 40 alumnes de Graduat en Secundària. L’escola també vol celebrar la transformació en centre públic.

10/06/2019
  • El sindicato afirma que la comparecencia judicial de 10 personas por desarrollar este programa supone una grave persecución política y pedagógica.
29/05/2019
jqcv
  • Aules Prova 1 juny del C1 a València i Alacant
  • Resta localitats dirigir-se al centre d'examen de la localitat matriculat Alacant i València

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.