Federació Ensenyament CCOO-PV | 3 de julio de 2020

La FECCOOPV inicia una Campanya de recollida de signatures al sector d'Infància i Adolescència per aconseguir l'equiparació salarial

  La Campanya només afecta als Centres Socioeducatius de Menors gestionats amb diners públics per entitas sense ànim de lucre

  14/01/2020.
  Campanya recollida de signatures

  Campanya recollida de signatures

  La Campanya denuncia que els treballadors i treballadores del sector d'infància i adolescència que atenen centres públics amb gestió integral o privada continuen amb una congelació salarial des de l'any 2011, mentre que altres companys/as de centres concertats i de funcionaris públics que atenen els menors en els seus centres ja han pogut tindre un merescut increment salarial després d'anys amb retallades en el sector públic i el mateix salari en els centres privats de la xarxa pública.

  Des de l'any 2011 continuen sense rebre un euro més del que es guanyava en aquell any, sent treballadors i treballadores que fan el mateix treball. És necessàri que es desbloquegen els expedients de les licitacions pendents i que al més prompte possible s'incrementen les quantitats econòmiques per a poder resoldre aquesta situació injusta.

  Treballadors i treballadores que estan en una mateixa empresa/entitat cobren menys o més que uns altres, és per això que EXIGIM una SOLUCIÓ immediata. NO MÉS PRÒRROGUES de licitacions i en cas de tramitar-les, que s'actualitzen els preus.

  A IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.