17/05/2019
17 de maig

L'organització de les Nacions Unides (ONU) declara que el propòsit dels “Dies Internacionals” és sensibilitzar, conscienciar, cridar l'atenció, assenyalar que existeix un problema sense resoldre, un assumpte important i pendent en les societats perquè Governs i Estats actuen i prenguen mesures o perquè la ciutadania així ho exigisca als seus representants.  El 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBifòbia i tots els dies, CCOO i el seu #EnClaveArcoiris, defensa de ser, estimar, voler i sentir-se amb llibertat. #17Maig #EnClaveArcoiris #CCOOContraLaLGTBifobia #CCOOVisibiliza #stopLGTBIfobia

vaga infantil

combatint la precarietat, sector feminitzat, per un conveni digne

Reivindiquem condicions salarials dignes i concordes al nostre treball, formació i responsabilitat.

Volem un conveni digne, no volem continuar sent ni escoletes, ni jardins d’infància, volem ser escoles i que se’ns reconega com a tals amb caràcter general. Volem el reconeixement de l’etapa 0-3 anys!

09/05/2019
mobilitzacions CCOO vaga infantil

CCOO, sindicat majoritari de l'ensenyament, assumeix la responsabilitat que li correspon en la defensa d'unes condicions laborals que dignifiquen l'encomiable labor que venen desenvolupant milers de treballadores del primer cicle d'Educació Infantil a canvi de retribució totals que no aconsegueixen els 900 euros bruts mensuals. La pretensió de la resta d'organitzacions sindicals de signar un nou conveni el pròxim 22 de maig, després de més de set anys de congelació salarial i dues de negociació, puposa la constatació que l'estratègia patronal de perpetuar la precarietat en el sector comença a donar els seus fruits. L'acord estableix una remuneració total de 930 euros per a les educadores, un col·lectiu totalment feminitzat i que realitza activitats de docència en l'etapa preescolar.

La decisió d'UGT de signar el conveni i avalar d'esta manera l'estancament de la precarietat en aquesta etapa no és assumible per a la Federació d'Ensenyament de CCOO.

No entenem que incomplisquen de manera flagrant l'Acord Estatal de Negociació Col·lectiva.

I tot això amb la complicitat de FSIE i USO.

24/04/2019
Profesorado Técnico de Formación Profesional

La Federación de Enseñanza de CCOO ha demandado en multitud de ocasiones respuesta a la situación que sufre el profesorado técnico de FP. Este colectivo, que realiza las mismas tareas que el de docentes de Educación Secundaria, es discriminado tanto en materia salarial y de jubilación, como en relación con las funciones que desempeñan dentro de los departamentos.

08/04/2019
pagament sector menors tutelats
La FE CCOO PV aconsegueix compromisos pel pagament puntual i efectiu als centres d’acolliment de menors del País Valencià.
 • Demà o despús-demà començaran amb 4.755.000 €
 • La tramitació exprés i arribar al pagament del 100% del deute en el termini d’un mes.

Des de la FE CCOO PV esperem que els compromisos siguen acomplits, que els treballadors i les treballadores cobren les seues nòmines en el termini més breu possible i que s'establisquen mecanismes àgils per donar eixida a situacions alienes a les voluntats de totes les parts implicades.

15/04/2019

L’Advocacia de la Generalitat defensarà la resolució que nomena funcionaris i funcionàries en pràctiques

04/04/2019
 • Una nova sentència de la Sala del Contenciós del TSJ anul·la la pretensió de l’Administració de considerar el personal educador com a monitors o monitores de menjador i la condemna al pagament de les costes processals.
educacio concertada ccoo

 • Al recurs de reposició interposat ens hem centrat en: TRIENIS, SUBSTITUCIONS, CONTRACTES DE RELLEU i PAGA EXTRA PER ANTIGUITAT

La FE CCOO PV interposa RECURS DE REPOSICIÓ contra l'ORDRE 2/2019, que regula el sistema de pagament delegat dels centres docents privats concertats del PV

17 de mayo, Día Internacional contra la LGTBI*fobia

17 de Mayo

El lema de la campaña –Quienes hablan mal de ti, necesitan aires nuevos– pretende poner el acento en quienes agreden, discriminan, insultan o rechazan a las personas LGTBI*.

Cursos formació FECCOOPV

Cursos homologats vàlids per a oposicions, CGT i sexennis. Les jornades i tallers vàlids per al CGT i sexennis

Reunions informatives comissions de serveis

La FE CCOO PV convoca diferents reunions informatives per tot el territori del País Valencià

16/05/2019
informant vaga educació infantil

CC.OO. informa als centres d'educació infantil dels motius i la convocatòria de la vaga del proper dia 21 de Maig, explicant  la negociació del conveni, els punts de disconformaitat que ccoo i els treballdors i treballadores ens han manifestat  tant a titulars dels centres, com a treballadores i treballadors, com a pares i mares de l'alumnat i usuaris en general.

14/05/2019
Imatge de les mobilitzacions de la CVONG per a reclamar #JusticiaCasoBlasco
 • #JusticiaCasoBlasco
 • Suport ciutadà contra la corrupció en defensa de la cooperació internacional.
 • Per respecte als DH, perquè es faça justícia.

El sindicat anima a donar suport al micromecenatge iniciat per la CVONGD, de la qual forma part la fundació Pau i Solidaritat, que sol·licita suport a la ciutadania i les entitats socials valencianes per sufragar les despeses del segon judici del Cas Blasco. El sindicat considera una responsabilitat col·lectiva aquesta col·laboració, que permetrà continuar sostenint una acusació popular exemple de lluita civil contra la corrupció i perquè es faça justícia.

06/05/2019
NOVETAT
 • Termini: 10 dies hàbils a partir del dia 7.05.2019
03/05/2019
Escola d' Estiu de FPA 2019
 • 3,4 i 5 de juliol de 2019 a València
 • Inscripcions fins 24 de juny.

URL | Código para insertar

 •  
 •  

La historia de Pau, un relato sobre diversidad afectivo-sexual y de género

30/04/2019

Este recurso audiovisual que FELGTB, PantallasAmigas y CCOO ponen a disposición del profesorado y las familias ayuda a entender, por medio de la historia de un personaje de ficción, la diferencia entre la orientación sexual y la identidad de género.

Propostes de caràcter laboral per l'ensenyament concertat presentades per CCOO

Propostes de CCOO per l' Ensenyament concertat davant la tramitació de la nova llei educativa

Mapa Escolar Valencia

El CEM de Valencia trasllada a la Conselleria les conclusions de l'informe de la UV que aposta per un mapa escolar de proximitat i sense segregació

10 primeres dies de sustitucio

ensenyament concertat

Gràcies a les negociacions de la FE CCOO PV, el personal sustitut de l'Ensenyament concertat cobrarà des del primer dia de contracte.

PUBLICACIONS DE LA FE CCOO PV

11/02/2019
pagament puntual i homologació menors tutelats i diversitat funcional
 • La FECCOOPV exigeix a la Conselleria que accelere el PAGAMENT DELEGAT que contempla el CONCERT SOCIAL, ja que és la solució a aquesta situació recurrent.
 • la FE CCOO PV realitzarà les mobilitzacions necessàries en les Conselleries implicades, tant a Alacant, València i Madrid: no ens oblidem la posició del Govern Espanyol i el seu Ministeri d'Hisenda té sobre la infrafinanciació del País Valencià.

la Federació d'Ensenyament de CCOOPV ha manifestat avui el seu rebuig a la situació d'inestabilitat financiera que torna a crear-se al voltant del centres i serveis d'atenció a les persones amb diversitat funcional.

També, ha exigit que es torne a la situació d'homologació salarial que es donaba des de l'any 2008, amb el funcionaris o personal laboral dels centres públics que també atenen a estes persones.

29/01/2019
increment salaris
 • DECRET LLEI 1/2019, de 18 de gener, del Consell, de modificació de la Llei 28/2018, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019.

Gràcies a l'actuació de CCOO en les taules de negociació de les administracions públiques (⚠on no estan presents altres sindicats de l'ensenyament), aconseguim una pujada salarial del 2,25% i un increment addicional a partir de juliol del 0,25%.

LES NOSTRES WEBS

Acord infància i adolescència

 • Pujada acumulada entre el 9 i el 10,3% per als pròxims 3 anys, 2019,2020 i 2021.
 • CCOO protagoniste en la reivindicació de la millora de les condicions salarials.

Aquest acord trenca amb la congelació salarial de 7 anys i millora les condicions dels treballadors i treballadores amb menys poder adquisitiu

Acord PSEC

La FECCOOPV signa els acords sobre condicions laborals del personal educador d'Educació Especial, Educació Infantil i Fisioterapeutes

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.