L’anàlisi feta per la FECCOOPV indica que la instal·lació de plaques fotovoltaiques als centres educatius del PV conduiria a que en 5 o 6 anys els centres serien autosuficients energèticament.

conferència canvi climàtic

El sindicat planteja aquesta proposta per tal de conscienciar al professorat perquè s'incloga a l'aula la sensibilització al voltant del canvi climàtic.

Roda de premsa d'inici de curs

El sindicat planteja propostes pedagògiques per abordar el canvi climàtic i un desenvolupament del Decret d’escola inclusiva que dote de plantilla suficient, regule i harmonitze tot el personal que hi participa.

Encuestas FECCOOPV sobre oposiciones

Al voltant de 400 persones afiliades membres de tribunals o aspirants han fet valoracions i aportacions per a millorar el procés selectiu

23/09/2019
Compromís sindical amb la igualtat
23S visibilitat bisexual

Comissions Obreres vetlarà per la defensa dels drets i la no discriminació de les persones bisexuals en l'àmbit laboral i per incloure en la negociació col·lectiva protocols d’actuació i erradicació de l’assetjament per raó d’orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere.

23/09/2019
La campaña atenta contra el derecho a la educación y la libertad de enseñanza, denuncia CCOO
Ataque directo al derecho a la educación

La Federación de Enseñanza denuncia la campaña llevada a cabo por la organización HazteOír sobre el PIN Parental, que atenta contra los derechos fundamentales de las personas, el derecho a la educación y la libertad de enseñanza, que va en contra de la propia ley educativa y fomenta el odio hacia las personas y familias LGTBI.

oferta formativa fe ccoo pv 19 i 20

L’oferta formativa arribarà a aquelles provincies on hi haja els suficients nombres d’alumnes preinscrites com per a organitzar un grup. Las dades d’inici variaran segons el curs del qual es tracte així com vagen completant-se els grups.

V Jornades LGTBI Elx

  • el 21 i 22 d'Octubre
  • a Elx

Per fer la pre-inscripció punxa ací

V Jornades LGTBI Castelló

  • els 23 i 24 d' Octubre, de 16 a 20 h
  • a la seu de CCOO Comarques del Nord

Per fer la pre-inscripció punxa ací

02/09/2019
oferta cursos pse

Homologats per Conselleria d'educació. Descomptes a l'afiliació

PUBLICACIONS DE LA FE CCOO PV

LES NOSTRES WEBS

Propostes de caràcter laboral per l'ensenyament concertat presentades per CCOO

Propostes de CCOO per l' Ensenyament concertat davant la tramitació de la nova llei educativa

Mapa Escolar Valencia

El CEM de Valencia trasllada a la Conselleria les conclusions de l'informe de la UV que aposta per un mapa escolar de proximitat i sense segregació

10 primeres dies de sustitucio

ensenyament concertat

Gràcies a les negociacions de la FE CCOO PV, el personal sustitut de l'Ensenyament concertat cobrarà des del primer dia de contracte.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.